De Lecher antenne

De Lecher antenne bestaat uit een kunststof plaatje van epoxyglasvezel waarop een koperen Lecher transmissieleiding is bevestigd die is voorzien van een maatverdeling. Deze meetlat kan met een schuifje op verschillende golflengtes (frequenties) worden ingesteld. Aan het kunststof plaatje zijn twee handgrepen bevestigd, in één van deze handgrepen bevindt zich een magneetstaafje. Hiermee kan naar keuze een positieve of een negatieve polariteit worden ingesteld, zodat positieve en negatieve energie, aanwezig in een orgaan, met elkaar vergeleken kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om in een korte tijd informatie in te winnen over de energetische toestand van mens, dier, een woning of een verblijf (zoals een stal).

Ieder gezond orgaan, weefsel of aandoening heeft standaardfrequenties, inmiddels  zijn er al zo’n 3500 frequenties van het lichaam en pathogene belastingen meetbaar. Dit maakt zeer gedetailleerd onderzoek mogelijk.

De Lecher-antenne kan met zijn magnetische polen, wanneer afgestemd op de juiste golflengte van een bepaald orgaan, de energiesterkte van dat orgaan bepalen. De mate waarin de energiesterkte afwijkt van de standaard, is indicatief voor de disbalans van het orgaan.

Het is mogelijk om in korte tijd veel informatie te verzamelen over organen, weefsels, ontstekingshaarden, emoties, parasieten, bepaalde aandoeningen en nog veel meer met de Lecher-antenne. Ook pijnlijke plekken en blokkades zijn nauwkeurig te lokaliseren.